AirSense™ 10 Elite

CPAP-apparat

Avancerad behandlingsapparat med fast tryck, utformad för att vara intuitiv och användarvänlig. AirSense10 Elite är lämplig för olika typer av sömnrelaterade andningsstörningar. Med inbyggd trådlös anslutning kan du välja att få hjälp på distans från din vårdgivare.

Intelligent detektion

 

AutoRamp™ med detektion av insomning tillför inledningsvis ett lågt tryck för ökad komfort och efter att du har somnat ökas trycket gradvis till den ordinerade nivån.

 

 

Inbyggd sensor för omgivningsljus

 

Skärmens ljusstyrka anpassas till ljuset i rummet. Om du måste stiga upp under natten kommer skärmens bakgrundsbelysning inte att störa din sängkamrat. Belysningen stängs även av automatiskt så att du kan somna om utan att störas.

 

 

Andra funktioner

  • Integrerad trådlös anslutning ger dig valmöjligheten att ansluta din behandlingsapparat till ResMeds nya molnbaserade system, AirView. Din vårdgivare kan därefter smidigt och säkert granska dina behandlingsdata, justera dina apparatinställningar, kontrollera att apparaten fungerar ordentligt och göra en felsökning om eventuella problem – allt för att säkerställa att du får rätt behandling så fort som möjligt.
  • Easy-Breathe- motor är tyst som en viskning och ger dig och din sängkamrat en ostörd nattsömn.
  • Enkelt och intuitivt gränssnitt ger feedback om din behandling varje morgon och det är enkelt att ändra komfortinställningarna.
  • SmartStart™-funktionen startar din behandling så fort du andas in i masken. När du tar av dig masken stängs apparaten av efter några sekunder.
  • Kontinuerlig befuktning under hela natten tack vare den integrerade befuktaren HumidAir™ med avancerad HumidAir-teknik (tillval).

Följ din behandling med myAir

Ta din strävan efter riktigt god sömn till nästa nivå med myAir™, en funktion exklusivt för de som använder AirSense™ 10- och AirCurve™ 10-apparater.* Det här lättanvända webbprogrammet synkas med din CPAP-apparat, så att du kan få veta hur behandlingen fungerade natten före och hjälper dig att hålla dig på rätt väg under sömnapnébehandlingen.

> Ja, jag vill ha myAir

Hur du köper

Kontakta vår kundtjänst eller din lokala representant för mer information om hur du skaffar ResMed-produkter.

 

Referens:

* With built-in wireless connectivity.