Behandlingsapparater | ResMed

Behandlingsapparater

Alla behandlingsapparater för sömnapné och andningsvård är inte likadana. På ResMed strävar vi efter att du ska ha tillgång till förstklassiga behandlingslösningar för sömnapné och för ventilationsvård.

Se våra behandlingsapparater för sömnapné och och ventilationsvård

Om du lider av sömnrelaterade andningsstörningar kan våra sömnbehandlingsapparater vara lösningen. De diskreta och effektiva apparaterna erbjuder avancerad prestanda och optimal komfort.

Våra ventilatorer är utformade för att vara enkla att ställa in och använda. De ger mångsidiga möjligheter till ventilationsbehandling såväl i hemmet som på sjukhus för en mängd olika andningsrelaterade tillstånd, oavsett om patienten andas spontant eller inte.

ResMed har utvecklat ett utbud av masktillbehör som ger din patient en mer positiv behandlingsupplevelse. Alla våra tillbehör, från mjuka omslag och näsdynor till anpassade huvudband, har utformats för att ge patienten bättre komfort och ökat välbefinnande.

AirMini™ CPAP-apparat

AirMini-lösningen är kompakt och enkel att ta med sig överallt. Den väger bara 300 gram och är 14 cm lång, men ger dig ändå den högkvalitativa behandling som du kan förvänta dig av ResMed – en smidig lösning för en aktiv livsstil.

airmini-cpap-machine
airmini-cpap-machine-travel
airmini-cpap-machine-bedside

Fler innovativa lösningar från ResMed

ResMed erbjuder ett brett sortiment av masker som kombinerar lättviktskomfort med överlägsen täthet och passform.

Alla masker för våra sömn- och ventilationsapparater

ResMeds myAir app innehåller intuitiva gränssnitt och ger en ögonblicksbild av din behandling, exempelvis användningstimmar och antalet händelser per timme. På så sätt kan du själv granska och utvärdera din behandling. Du kan proaktivt följa och dela den med din vårdgivare.

Se alla ResMeds datahanteringslösningar

ResMeds heltäckande diagnostiklösningar gör det möjligt för sömnlaboratorier att använda sömnregistrering i hemmet för att undersöka fler patienter, samt kompatibel programvara i syfte att effektivt hantera varje steg i den diagnostiska processen.

Se alla ResMeds sömndiagnostiklösningar