Icke-ventilerade masker (non-vented) | ResMed

Icke-ventilerade masker

Icke-ventilerade, non-vented (NV) finns i som helmasker och näsmasker, för många olika användare och behandlingsbehov. De utgör en säker och bekväm lösning för non-invasiv behandling på sjukhus eller i hemmet.

AirFit F20 non-vented

En flexibel icke-ventilerad helmask med god förslutning som passar för höga tryck

Quattro FX NV

Den lätta och diskreta icke-ventilerade helmasken Quattro FX NV är ett pålitligt och effektivt alternativ för noninvasiv ventilation, och passar för både sjukhus och hemmet.

Quattro Air NV

Quattro Air NV, som är Resmeds lättaste icke-ventilerade helmask, har skapats för att ge behandling av hög kvalitet i en lättanvänd design.

Hittar du inte produkten du söker?

Den kan ha utgått ur sortimentet: kontakta din ResMed-representant för mer information. Du kan också gå till vår sida med användarguider och tekniska dokument för ytterligare material.

 

Utforska andra typer av masker för sömn- och andningsvård

Säkerställ dina patienters komfort och förbättra deras följsamhet med högkvalitativa sjukhusmasker som är bekväma, snabbtillpassade och kostnadseffektiva.

Utforska

För de patienter som önskar en mask som säkerställer läckagefri behandling och ger möjlighet att ha munnen öppen så är våra helmasker det bästa alternativet.

Utforska

För de patienter som önskar en smidig minimalistisk mask men ändå vill säkerställa läckagefri behandling så är våra näsmasker ett bra alternativ.

Utforska