AirFit™ P30i Ultrakompakt näskuddemask | ResMed

AirFit™ P30i

Ultrakompakt näskuddemask

Ultrakompakt näskuddemask med luftslang uppe på hjässan och QuietAir™-utandningsventil. AirFit™ P30i har en smidig, minimalistisk design med slangen uppe på hjässan så att patienterna kan sova hur de vill. Den modulära utformningen förenklar lagerhållningen och ger patienterna större valfrihet.1

Artikelnummer: Standard startpaket  (63865), Small startpaket  (63866)

  • AirFit-P30i-quiet-tube-up-nasal-pillows-mask-left-view-resmed
  • AirFit-P30i-quiet-tube-up-nasal-pillows-mask-front-view-resmed
  • AirFit-P30i-quiet-tube-up-nasal-pillows-mask-fitting-resmed
AirFit-P30i-quiet-tube-up-nasal-pillows-mask-left-view-resmed
AirFit-P30i-quiet-tube-up-nasal-pillows-mask-left-view-resmed
AirFit-P30i-quiet-tube-up-nasal-pillows-mask-front-view-resmed
AirFit-P30i-quiet-tube-up-nasal-pillows-mask-fitting-resmed

Behåll näskuddarna, återfå friheten

airfit-p30i resmed

ResMed AirFit™ P30i är vår mask med luftslang upptill, för patienter som föredrar näskuddar. Den är utformad för att kännas naturlig och ge patienterna friheten att röra sig enkelt och sova hur de vill. Den tättslutande SpringFit-ramen, noggrant utformade näskuddar och slangkonstruktion som sitter ovanpå huvudet ger pålitlig stabilitet och hänger med i alla rörelser. Knäröret med quick-release-fäste gör det enkelt för patienter som behöver stiga upp under natten.

Tysta nätter med QuietAir™

Quietair-P30i-resmed

QuietAir™-utandningsventilen är integrerad i näskuddarna på AirFit™ P30i. Den här ventilen släpper försiktigt ut utandningsluften och bidrar till att göra sovmiljön tystare och mer rogivande.¹

Ge dina patienter valmöjlighet

simplify-your-bedtime-routine_mobile_P30i

AirFit™ P30i har en modulär utformning, vilket betyder att du kan göra mer med mindre. AirFit™ P30i har samma bekväma ram 1,2 och huvudband som AirFit™ N30i, så det behövs bara några klick för att växla mellan näsmask och näskuddemask.3

Med blanda-och-matcha-systemet går det snabbt och enkelt att ge dina patienter större valfrihet.

Det är bekvämt när maskens försegling behöver justeras eller kontaktpunkterna behöver bytas. Dessutom förenklar det lagerhållningen. Precis som AirFit™ N30i är AirFit™ P30i enkel att anpassa¹, ² och finns tillgänglig i två praktiska startpaket med ram, huvudband och två näskuddar.

Service och garanti

Letar du efter service- och garantiinformation om AirFit™ P30i näskuddemask?
Hitta svar på dina frågor i vårt resurscenter.

 

 

Utprovning av AirFit P30i masken

Sätt ihop och ta isär AirFit P30i masken

Underhåll och rengöring av AirFit P30i masken

Relaterade produkter

AirFit™ N30i

Med sin slangkonstruktion uppe på hjässan, en självjusterande maskram och en mjukdel som placeras under näsan ger AirFit N30i frihet att sova som man vill.

Läs mer

AirFit™ N30

AirFit N30 är en ultrakompakt näsmask med mjukdel som placeras under näsan och erbjuder en diskret och bekväm PAP upplevelse.

Läs mer

AirFit™ P10

För de patienter som söker enkelheten i en mask

Läs mer

I användarguiden hittar du relevant information angående varningar och försiktighetsåtgärder som ska tas hänsyn till innan produkten tas i bruk och under tiden den används.

Referenser:

  1. Bruksanvisning för AirFit P30i, ResMed Ltd 2018. ID A4461185.
  2. ResMed external 14-day clinical study of 23 ResMed patients, conducted between 30/05/2018 – 22/06/2018. Data on file; ID A4387859.
  3. ResMed external 7-day clinical study of 24 ResMed and non-ResMed patients, conducted between 21/02/2018 – 12/03/2018. Data on file; ID A4320645.