AirFit™ F30 Ultrakompakt helmask | ResMed

AirFit™ F30

Ultrakompakt helmask

Ultrakompakt mask med alla helmaskens funktioner men i ett mindre, tystare och diskretare format än traditionella ResMed-masker.1 AirFit F30 placeras under näsan vilket ger fritt synfält och god rörelsefrihet samtidigt som användaren slipper röda märken och obehag på näsryggen.

Artikelnummer: S standard  (64114), M standard  (64115), S QuietAir (64110), M QuietAir (64111)

Masken innehåller magneter som kan störa vissa implantat eller medicintekniska produkter. Se bruksanvisningen för fullständig information, inklusive kontraindikationer och varningar för magneter.

  • AirFit-F30-full-face-mask-left-view-resmed
  • AirFit-F30-full-face-mask-front-view-resmed
  • AirFit-F30-full-face-mask-fitting-resmed
AirFit-F30-full-face-mask-left-view-resmed
AirFit-F30-full-face-mask-left-view-resmed
AirFit-F30-full-face-mask-front-view-resmed
AirFit-F30-full-face-mask-fitting-resmed

En mindre lösning

airfit-f30-full-face-mask-less-is-more-resmed-mobile

Den ultrakompakta AirFit™ F30 masken hjälper dig att kunna erbjuda fler patienter en helmask. Designen med mjukdel under näsan minimerar problem kopplade till obehag av märken och tryck i ansiktet sant på näsryggen. Lämplig för patienter som vanligtvis upplever en klaustrofobisk känsla eller som har problem med känslig hy. AirFit™ F30 är även en lösning för patienter som bär glasögon och vill kunna läsa med masken på.

För en optimal sömn

peaceful-relaxation_mobile

 

AirFit™ F30 har knäröret QuietAir™, samma som den effektiva AirFit F20 masken. Knäröret sprider försiktigt bort utandningsluften och mninimerar ljudet vilket skapar en behaglig atmosfär i sovrummet. För dig. För din partner.

 

 

Enklare utprovning

airfit-f30-streamlined-operations_resmed-mobile

 

Du kan uppnå snabb och effektiv tillpassning¹ med endast en maskram, ett huvudband och mjukdelar i två storlekar. Denna förenklade process underlättar lagerhantering och logistik.

Rätt tillpassning första gången hjälper till att minska antal återbesök och nya utprovningar.

 

 

Garanti och service

Letar du efter service- och garantiinformation om AirFit™ F30 ?
Hitta svar på dina frågor i vårt resurscenter.

 

Utprovning av AirFit F30 masken

Sätt ihop och ta isär AirFit F30 masken

Underhåll och rengör AirFit F30 masken

Relaterade produkter

AirFit F30i är en helmask med luftslangen placerad uppe på hjässan och som har den ultrakompakta mjukdelen under näsan.

Läs mer

Designad för att enkelt passa alla ansikten.

Läs mer

Vår nya mjukdel av UltraSoft™ minnesskum är unik för AirTouch F20 och anpassar sig efter din patients ansiktsprofil.

Läs mer

I användarguiden hittar du relevant information angående varningar och försiktighetsåtgärder som ska tas hänsyn till innan produkten tas i bruk och under tiden den används.

Kontraindikation
Masker med magnetiska komponenter kontraindiceras för patienter om de, eller någon annan som befinner sig i deras omedelbara närhet då de använder masken, har något av följande:

  • Aktiva medicinska implantat som reagerar på magneter (t.ex. pacemakers, implanterbara defibrillatorer, neurostimulatorer, shuntar för cerebrospinalvätska, insulin-/infusionspumpar).
  • Metalliska implantat/föremål som innehåller ferromagnetiskt material (t.ex. klämmor för åtgärdande av aneurysm/flödesstoppande anordningar, coils för embolisering, stentar, klaffar, elektroder, implantat med inbyggd magnet för återställande av hörsel och balans, ögonimplantat, metallsplitter i ögat).

Varning
Håll maskens magneter på ett säkert avstånd om minst 150 mm från implantat eller medicintekniska produkter som kan påverkas negativt av magnetiska störningar. Denna varning gäller både dig och alla som har nära fysisk kontakt med din mask. Magneterna sitter i ramen och de nedre huvudbandsclipsen, och magnetfältets styrka är upp till 400 mT. När du har på dig masken fäster de vid varandra så att masken sitter säkert, men de kan råka lossna när du sover. Implantat/medicintekniska produkter, inklusive de som listas under kontraindikationer, kan påverkas negativt om dess funktion förändras på grund av externa magnetfält, eller om de innehåller ferromagnetiskt material som drar till sig/stöter ifrån sig magnetfält (vissa metalliska implantat, t.ex. kontaktlinser som innehåller metall, tandimplantat, kranialplattor av metall, skruvar, borrhålsskydd i skallbenet och bensubstitut). Rådgör med din läkare och tillverkaren av ditt implantat/den medicintekniska produkten för att få information om potentiell negativ påverkan från magnetfält.

Referenser:

  1. Ljudeffektnivå 21 dBA med QuietAir – bruksanvisning för AirFit F30, ResMed Pty Ltd 2019. ID A4500405.
  2. ResMed external 7-day clinical study of 21 ResMed and non-ResMed patients, conducted between 16/04/2018 – 05/05/2018. Data on file; ID A4356449.

Innehåll senast uppdaterat: 10/23