ResMed Academy Online för Vårdgivare | ResMed

ResMed Academy Online

ResMed Academy Online ger tillgång till eLearning-resurser, produkthandledningar och videoklipp för att hjälpa sjukvårdpersonal att undersöka, diagnostisera och behandla patienter, och erbjuder också utbildningsmaterial för att göra det lättare för tekniskt ansvariga att utföra underhåll på ResMed-apparater.

Via ResMed Academy Online har du möjlighet att lära dig mer om ResMeds apparater och masker och om hur du effektiviserar arbetsflöden och förbättrar resultatet för patienterna. Du får enkel tillgång till kurser dygnet runt alla veckans dagar utan att behöva ta dig till ett klassrum för en lektion eller ett seminarium.

Aktiviteterna som erbjuds via ResMed Academy Online är avsedda att komplettera den utbildning som ges av din lokala ResMed-representant. Vi hoppas att du tycker att ResMed Academy Online är till nytta för dig i din yrkesutveckling och är alltid intresserade av dina synpunkter.

Vilka är fördelarna med att gå en kurs på ResMed Academy Online?

Enkel åtkomst
Ingen cd-överföring behövs och ingen information till e-post eller fax. Med ResMed Academy Online kan du snabbt logga in på webbplatsen från valfri dator med internetåtkomst.

Personanpassat lärande
När du studerar online kan du göra det på det sätt som passar dig bäst. Du kan studera i din egen takt, delta i kurser när det passar dig och gå igenom innehåll flera gånger.

Relevant innehåll
Kurserna på ResMed Academy Online är särskilt utformade för digitalt lärande. Det ständigt växande biblioteket med onlinestudiemoduler omfattar ämnen som sömnrelaterade andningsstörningar, noninvasiv ventilation, affärstjänster för sömnvård och aktuella ämnen inom sömnvården.

Systemkrav

Du kommer att kräva följande program för att använda webbplatsen eLearning. Klicka på länken för att installera applikationen på din dator.

Hur registrerar jag mig för en kurs?

Fortsätt utforska

Ta del av symposier, intervjuer, webinarer, expertkommentarer och möjligheter att dela kunskap om sömnapné och andningssjukdomar.

Titta expert videor

Förbättrad efterlevnad, högre effektivitet, högre vårdkvalitet – här är några av de senaste forskningsrönen med evidens på dessa resultat för OSA.

Läs mer

Lär dig mer om den senaste forskningen relaterad till central sömnapné och adaptiv servoventilationsbehandling.

Läs mer