Nattlig Andnings Registrering (NAR) och diagnostiklösningar | ResMed

Nattlig Andnings Registrering (NAR) och diagnostiklösningar

Vårt slutmål är att hjälpa miljontals odiagnostiserade sömnapnépatienter att få den behandling de behöver. ResMeds heltäckande diagnostiklösningar gör det möjligt för sömnlaboratorier att använda sömnregistrering i hemmet för att undersöka fler patienter, samt kompatibel programvara i syfte att effektivt hantera varje steg i den diagnostiska processen.

NAR - Nattlig AndningsRegistrering

ApneaLink Air

Apparat för nattlig andningsregistrering i hemmet (typ III) kan registrera upp till fem informationskanaler.

Nox T3s

Nox T3s är en användarvänlig, bärbar sömndiagnostisk enhet för ambulatorisk diagnostik av sömnrelaterade andningsstörningar. Sömnestimering med detektion av REM sömn, NREM sömn samt vakenhet.

Test på sömnlab

TxLink 2

Nätverksenhet för titrering via fjärrstyrning

Nox A1s

Nox A1s apparat för diagnostik med polysomnografi på sjukhus och hemma

Mjukvara

AirView för ApneaLink Air

Onlineåtkomst till patienternas screeninginformation via ResMeds säkra, molnbaserade AirView-server.

Noxturnal™

Noxturnal programvara för analys och sömnrapport är en banbrytande lösning som frigör den fulla potentialen hos registreringssystemen Nox A1 och T3.

 

EasyCare Tx 2

Titreringsmjukvara för AirSense11 behandlingsapparat

Hittar du inte produkten du söker?

Den kan ha utgått ur sortimentet: kontakta din ResMed-representant för mer information. Du kan också gå till vår sida med användarguider och tekniska dokument för ytterligare material.

 

Mer innovativa lösningar från ResMed

ResMeds masker för sömnapné och ventilatorbehandling är utformade för att ge behaglig och effektiv behandling. Läs mer om vårt utbud av helmasker, näsmasker och näskuddemasker.

Se alla masker här

ResMeds lösningar för sömnapnébehandling är framtagna för effektiv, behaglig behandling. Titta närmare på PAP-apparater, verktyg för patientdelaktighet och programvara för distansmonitorering som utvecklats med bättre sömn och effektivare behandling som mål.

Se alla ResMeds behandlingslösningar

Vi tillhandahåller omfattande lösningar för ventilatorbehandling som stärker patienternas livskvalitet. Titta närmare på ventilatorer, alternativ för högflödesbehandling vid KOL och AirView för ventilation, vår programvara för distansmonitorering.

Se detaljerad information