Nattlig Andnings Registrering (NAR) och diagnostiklösningar | ResMed

Nattlig Andnings Registrering (NAR) och diagnostiklösningar

Vårt slutmål är att hjälpa miljontals odiagnostiserade sömnapnépatienter att få den behandling de behöver. ResMeds heltäckande diagnostiklösningar gör det möjligt för sömnlaboratorier att använda sömnregistrering i hemmet för att undersöka fler patienter, samt kompatibel programvara i syfte att effektivt hantera varje steg i den diagnostiska processen.

Hittar du inte produkten du söker?

Den kan ha utgått ur sortimentet: kontakta din ResMed-representant för mer information. Du kan också gå till vår sida med användarguider och tekniska dokument för ytterligare material.

 

Mer innovativa lösningar från ResMed

ResMeds masker för sömnapné och ventilatorbehandling är utformade för att ge behaglig och effektiv behandling. Läs mer om vårt utbud av helmasker, näsmasker och näskuddemasker.

Se alla masker här

ResMeds lösningar för sömnapnébehandling är framtagna för effektiv, behaglig behandling. Titta närmare på PAP-apparater, verktyg för patientdelaktighet och programvara för distansmonitorering som utvecklats med bättre sömn och effektivare behandling som mål.

Se alla ResMeds behandlingslösningar

Vi tillhandahåller omfattande lösningar för ventilatorbehandling som stärker patienternas livskvalitet. Titta närmare på ventilatorer, alternativ för högflödesbehandling vid KOL och AirView för ventilation, vår programvara för distansmonitorering.

Se detaljerad information
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]