AirCurve™10 VAuto

Bilevelapparat med autojustering

Bilevelapparat med autojustering för patienter som behöver högt tryckstöd.1 Med AirCurve10 VAuto kombineras AutoSet-algoritmen och Easy-Breathe-vågformen för att ge god komfort och synkronisering mellan patienten och apparaten även vid högre tryck. Den har inbyggd befuktare och kontinuerlig övervakning av läckage.

Artikelnummer: (37xxx)

Easy-Breathe-teknik

 

 

Easy-Breathe tryckvågform härmar vågformen för normal andning och återskapar den för att patientens andning ska kännas behagligare.

 

 

 

Climate Control

 

Alla apparater är konstruerade för att automatiskt ge behandling vid behagligast möjliga temperatur och fuktighetsnivå när de används med ResMeds nya tillvalsprodukter: HumidAir™ uppvärmd befuktare och ClimateLineAir™ uppvärmd slang. Man slipper navigera i krångliga menyer. Och tack vare att HumidAir-befuktaren är så enkel att installera och använda blir behandlingen ännu enklare för dig och dina patienter.

 

Andra funktioner

  • Kontinuerlig läckagehantering med Vsync möjliggör tillförlitlig tillförsel av behandlingstryck samtidigt som synkronisering mellan patient och apparat upprätthålls.
  • Kompatibel med extra syrgas på upp till 15 l/min i S- och CPAP-funktion och 4 l/min i VAuto-funktion.
  • Med hjälp av AirView™, ResMeds molnbaserade system för hantering av patientdata, har du tillgång till nattens behandlingsdata, och kan göra en felsökning (med hjälp av Remote Assist) samt ändra apparatinställningar på distans.

Garanti och service

Letar du efter service- och garantiinformation om AirCurve10 VAuto autojusterande bilevelapparat?

Hitta svar på dina frågor i vårt resurscenter.

 

Referens:

  1. Bruksanvisning för AirCurve 10 Vauto/S, ResMed Ltd 2014. ID A3353721. Driftstryckområde: 2 till 25 cm H2O (2 till 25 hPa).