ResMed för Vårdgivare | Sömn & andningsvård

Uppkopplad vård med stöd på distans

FÖR SJUKVÅRDSPERSONAL
ResMeds teknik för distansmonitorering stärker dina möjligheter till vård av patienter med sömnrelaterade andningsstörningar och ventilerade patienter. I våra innovativa lösningar kombineras uppkopplade apparater med plattformar för fjärrhantering så att du kan stötta patienterna genom bättre tjänster och effektivare vård under hela behandlingstiden.

Vård på distans som stöd till dina patienter

Stötta patientens följsamhet till PAP-behandlingen. myAir-appen är ansluten till ResMeds PAP-apparater, så att du kan hjälpa patienterna att följa den rekommenderade behandlingen genom individanpassad uppföljning och coachning.

Allt om myAir

Övervaka och anpassa patientens behandling med AirView för sömnbehandling, ett säkert, molnbaserat system som är avsett att göra det enklare att stötta patienter med sömnapné på distans.

Allt om AirView för sömnbehandling

Gör patientvården smidigare. Få tillgång till detaljerade behandlingsdata för ventilerade patienter snabbt och enkelt, och använd anpassningsbara filter för att rikta in insatserna där de behövs mest. Allt detta stöds av AirView för ventilation.

Allt om AirView för ventilation

AirSense 11, utformad för bättre starter och långvarig behandling

ResMeds AirSense 11 är utformad för att göra det enklare och mer behagligt för patienter att börja med, vänja sig vid och följa den ordinerade behandlingen.1 Den har de senaste PAP-funktionerna och teknikerna från ResMed samt möjlighet till trådlös uppgradering för att kontinuerligt förbättras.

Utforska våra produkter

Upptäck vårt sortiment av produkter för sömnrelaterade andningsstörningar och ventilation.

Masker

Se vårt breda utbud av högkvalitativa och bekväma masker.

PAP-apparater

Våra sömnbehandlingsapparater ger patienter med sömnrelaterade andningsstörningar en effektiv och diskret behandling.

Apparater för andningsvård

Utformade för att för att hjälpa dina patienter att andas lättare och mer behagligt.

Oralt hjälpmedel

Narval CC är specialtillverkad komfort i form av en liten, lätt antiapnéskena för behandling av snarkning och OSA.

1. ResMed Air11-undersökning med 146 patienter, som genomförts mellan 28 juni och 29 juli 2021. F19: 62 % av patienterna uppgav att de kände sig trygga i börja med PAP-behandling efter att ha fått AirSense 11 installerad, N=119 respondenter. F10: 63 % av patienterna uppgav att PTA fick dem att känna sig trygga med att konfigurera sin PAP-apparat korrekt, N=49 respondenter. Journaldata, ID A5043180.