Att leva med sömnapné | ResMed

Att leva med sömnapné

Tänk på varför du använder din behandlingsutrustning. Hur kan den hjälpa dig att leva det liv du vill? Här följer några verktyg och tips som gör det lättare att fortsätta med behandlingen.

Verktyg och tips som hjälper dig att fortsätta din behandling

Få ut mesta möjliga av din PAP-behandling. Fokus i den här guiden är att skapa positiva PAP-vanor och den tar upp allt från komfort och rengöring till felsökning och berättelser från verkligheten.

Fungerar min sömnapnébehandling? Har jag fortfarande apnéer? Följ upp din PAP-behandling och få individanpassade råd om hur du får den mest effektiva behandlingen med myAir-appen.

Här är några resetips om CPAP för dig som har sömnapné. Läs om hur du använder CPAP-apparaten på ett säkert sätt och sover gott när du är på resa.

Få tillgång till rätt information med myAir

myAir har gjort stor skillnad för Rose. Behandlingen av sömnapné blir enklare och hon känner sig tryggare med tillgång till dagliga sömndata.*

* Den här patientberättelsen är hämtad ur verkligheten och är en dokumenterad erfarenhet av patientens individuella svar på behandlingen. Utfall och resultat kan variera och den här personens individuella svar ger ingen indikation på eller garanti för att någon annan har samma eller liknande upplevelser. Vårdpersonalen kan ge dig mer information.