Hur har PAP-behandlingen gett dem bättre livskvalitet? | ResMed

Hur har PAP-behandlingen gett dem bättre livskvalitet?

De här patientberättelserna är hämtade ur verkligheten och dokumenterade erfarenheter av deras individuella respons på behandlingen. Utfall och resultat kan variera och varje persons individuella respons ger ingen indikation på eller garanti för att någon annan har samma eller liknande upplevelser. Din vårdgivare kan ge dig mer information.

Säg hejdå till tupplurarna med PAP-behandling

När Brooke W. började med PAP-behandling försvann hennes trötthet och hon kunde sluta vila middag på dagarna.

Vänja sig vid lufttrycket vid PAP-behandling

Det är inte alltid lätt att vänja sig vid PAP-behandling, men Matt har några tips som hjälper dig på vägen.

Monitorering med myAir har hjälpt andra patienter att hålla koll på sin behandling.

Ta reda på mer

Läs om de senaste behandlingslösningarna, lär dig hur du kan förbättra din PAP-upplevelse och dra nytta av möjligheterna att förbättra din sömnkvalitet.

Om du precis har fått diagnosen kanske du har frågor eller funderingar, eller behöver lite tips och råd. Vi finns här för att hjälpa dig att få en så smidig start som möjligt på PAP-behandlingen.

Utforska

Med onlineprogrammet myAir kan du följa hur din behandling fungerar direkt i dator, din smarta telefon eller surfplatta. Programmet ingår i alla ResMed Air10-apparater.

Till myAir

Din behandling fungerar bäst om du använder en PAP-mask som passar just dig. Det kan kännas överväldigande att försöka hitta rätt bland olika modeller och storlekar. Vi hjälper dig!

Läs mer

I användarguiden hittar du relevant information angående varningar och försiktighetsåtgärder som ska beaktas innan produkten tas i bruk och under tiden den används.