Ha koll på din sömnapnébehandling

Fungerar min sömnapnébehandling? Har jag fortfarande apnéer? Med en effektiv och lättanvänd webbaserad applikation i din dator,  telefon eller surfplatta kan du få koll på och förbättra din CPAP-behandlingsupplevelse.1 myAir fungerar tillsammans med ResMed Air10 behandlingsapparater, Air Sense och Air Curve.

Blir min sömnapnébehandling mer effektiv med myAir?

myAir kan förbättra din sömnapnébehandling genom att hjälpa dig att använda din CPAP-apparat mer.

Bättre följsamhet1

Forskning visar att patienter med sömnapné som använder myAir använder sin CPAP-utrustning dagligen i avsevärt högre grad och uppvisar högre behandlingsföljsamhet än andra patienter.

+46 minuter!1

Faktum är att patienter som använder myAir använder sin apparat i genomsnitt 46 minuter längre per natt än andra patienter.

Bra resultat2

Goda resultat har påvisats vid kombinerad användning med AirView: 87 % av användarna följer sin behandling med CPAP2. En annan studie har visat att endast 50 % av CPAP-användarna följer sin behandling utan monitorering 3.

Patienter och deras myAir-berättelser

Hur är det att använda myAir i verkligheten? I de här videoklippen får du höra hur Rose, Andy och Anthony upptäckte att de hade sömnapné – och varför de tycker att myAir gör det lättare att fortsätta med sömnbehandlingen.*

 

”Med myAir får jag reda på det jag behöver om min behandling” – med myAir kan Rose hålla sig uppdaterad och se till att sömnbehandlingen fungerar så bra som möjligt.

 

”myAir gav mig mitt, och vårt, liv tillbaka” – enkel att använda och bra resultat. Andy delar med sig av sin myAir-historia.

 

”myAir har förändrat mitt liv till det bättre” – från energilös till energisk: ASV-behandlingen förändrade Pauls liv.

Vad ingår i myAir?

myAir är ett utmärkt sätt att hålla koll på din behandling, följa behandlingsförloppet och förbättra din CPAP-upplevelse. myAir innehåller:

myair-therapy-statistics-dashboard

Behandlingsöversikt:
Varje morgon visas en översiktsvy med uppgifter om hur din sömnapnébehandling fungerat under natten. Du kan spåra ändringar för de senaste två veckorna och även ladda ner din behandlingsrapport.

myair-coaching-reinforcement-message

Coachning och uppmuntran:
myAir är din partner som hjälper dig på vägen mot friskare och mer rogivande sömn. Du får personligt anpassade e-postmeddelanden som hjälper dig till en bekvämare behandling, gratulationsmeddelanden när du har nått vissa milstolpar i behandlingen och regelbunden uppmuntran för att hålla motivationen uppe!

myair-videos-support-materials

Utbildningsverktyg:
Sömnbiblioteket i myAir innehåller instruktioner, videor och annat material som hjälper dig med din sömnapnébehandling. Det innehåller också personlig information om din sömnapnémaskin och masktyp.

Referenser:

* De här patientberättelserna är hämtade ur verkligheten och är dokumenterade erfarenheter av deras individuella svar på behandlingen. Utfall och resultat kan variera och varje persons individuella svar ger ingen indikation på eller garanti för att någon annan har samma eller liknande upplevelser. Din vårdgivare kan ge dig mer information.

  1. Price Waterhouse Coopers. Empowering the sleep apnoea patient: A study of how myAir users behave better. 2016.
  2. Malhotra A et al. Patient Engagement Using New Technology to Improve Adherence to Positive Airway PressureTherapy. Chest 2017.
  3. Allen KY et al. The Clinician’s Guide to PAP Adherence. American Association for Respiratory Care, 2009.