Behandling av sömnapné och snarkning | ResMed

Behandling av sömnapné och snarkning

På ResMed är vi experter på att behandla sömnapné och snarkning. Våra sömnapnébehandlingar är utformade för att erbjuda dig en säker, behaglig och trygg upplevelse. Oavsett om du är ny i din sömnapnébehandling, eller vill förbättra din upplevelse av din sömnapnébehandling, är vi här för att hjälpa dig.

Behandling med PAP eller antiapnéskena

Rätt behandling kan hjälpa dig att sova bättre om natten och ge dig mer energi på dagarna.

 

PAP-behandling är den vanligaste behandlingsmetoden mot obstruktiv sömnapné (OSA). Om du precis har fått diagnosen kanske du har frågor eller funderingar, eller behöver lite tips och råd. Vi finns här för att hjälpa dig att få en så smidig start som möjligt på PAP-behandlingen.

 

Din behandling fungerar bäst om du använder en PAP-mask som passar just dig. Det kan kännas överväldigande att försöka hitta rätt bland alla modeller och storlekar som finns tillgängliga. Lugn, vi hjälper dig.

 

Även med den bästa möjliga utrustningen finns det dem som inte kan vänja sig vid PAP-behandling eller säker ett annat alternativ. Samtidigt är sömnapné ett allvarligt problem som behöver behandlas. Vilka alternativ finns det? Om du har lindrig till medelsvår sömnapné kan en specialtillverkad Narval-antiapnéskena vara lösningen för dig.

 

Fungerar min sömnapnébehandling? Har jag fortfarande apnéer? Följ upp din PAP-behandling och få individanpassade råd om hur du får den mest effektiva behandlingen med myAir-appen.

Patienter och deras berättelser

Här berättar patienter som får sömnapnébehandling om sina personliga erfarenheter. De pratar om både för- och nackdelar och delar med sig av tips om PAP-behandling eller behandling med antiapnéskena.