AirFit™ N30i

Näsmask med frihetskänsla

AirFit N30i har en tub-up-design med luftslangen upptill som ger dig frihet att sova hur du vill. För en lugn sovrumsmiljö för dig och din sängpartner finns QuietAir, en integrerad ventil som försiktigt sprider utandningsluften1. AirFit N30i har en bekväm, självjusterande ram som säkerställer god passform1 samtidigt som placeringen under näsan gör att användaren slipper obehag och röda märken på näsryggen.

Frihet att sova som du vill

airfit-n30i-nasal-cradle-mask-designed-for-the-active-sleepers-resmed-mobile

ResMed AirFit N30i med slangen uppe på hjässan, en slang som är konstruerad för att stödja rörelsefrihet, vilket gör det enklare att sova som du vill. Frihet att sova som du vill.

Tystare nätter med QuietAir

airfit-n30i-nasal-cradle-mask-get-closer-to-your-partner-resmed-mobile

Njut av stunder av intimitet lättare med N30i. En integrerad QuietAir-ventil hjälper till att hålla ljudnivån till ett minimum och sprider försiktigt utandningsluften1 för att hjälpa dig och din sängpartner mot en vilsam natts sömn tillsammans.

För dig som vill ha rörelsefrihet och slippa röda märken på näsryggen

airfit-n30i-nasal-cradle-mask-out-of-sight-out-of-mind-resmed-mobile

Näskudden på AirFit N30i placeras under dina näsborrar så att du slipper röda märken och tryck över näsryggen. Så att du kan känna rörelsefrihet och kunna vara nära din partner. Så att du obehindrat kan läsa eller bära glasögon.

Frihet att sova som du vill, vakna som du vill.

Köp online

Behöver du ny utrustning, tillbehör eller reservdelar? Besök vår webbshop. Den är alltid öppen.

 

Referens:

  1. Extern klinisk studie av ResMed under sju dagar av 24 ResMed- och icke-ResMed-patienter, genomförd mellan 2018-02-21 och 2018-03-12. Journaldata, ID A4320645.