AirFit™ N30

Näsmask för CPAP-behandling

AirFit N30 är en liten och tyst1 CPAP-mask som är utformad för att vara bekväm och lätt att använda.2 Näsmjukdelen är lika liten som vanliga näskuddemasker men mjukdelen är skonsamt placerad under näsan, inte i näsborrarna.

Ingenting över näsan

man-som-sover-med-AirFit-N30-CPAP-mask-med-underliggande-mjukdel-mobile

Den superkompakta mjukdelen på AirFit N30 är bekvämt placerad under näsan2, inte över den. Mindre kontakt mot ansiktet både känns och ser bättre ut, eftersom du slipper röda märken och tryck på näsryggen.

Försiktig och tyst bortledning av utandningsluften

man-som-sover-med-AirFit-N30-CPAP-mask-nära-sin-fru-mobile

AirFit N30-näsmasken är tyst1 och leder försiktigt bort utandningsluften2 tack vare QuietAir™-ventilen. Om du är känslig för ljud eller vill sova nära din sängkamrat är den diskreta N30-masken ett utmärkt alternativ.

En näsmask som är enkel att tillpassa och använda

fru-man-som-undersöker-AirFit-N30-näsmask-mobile

N30-näsmasken är enkel att tillpassa och använda.2 Den lilla mjukdelen är formad för att passa bekvämt under näsan med god passform. Det justerbara huvudbandet kan tas på och av utan problem och är tillverkat av mjukt material som känns bekvämt när du sover.

Lätt att välja

AirFit-N30-nasal-CPAP-mask-starter-pack-content-ResMed_mobile

För att göra det enkelt så finns AirFit N30 i ett bekvämt startkit. Det innehåller maskramen, justerbart hvuvudband med en näsmask stl Small (röd) och en i stl Medium (blå). Ladda ner Air FitN30 storleksguide AirFit N30 simple sizing template för att enkelt prova vilken storlek som passar dig bäst. Behöver du en Small Wide så finns den att köpa i vår webshop.

Lätt att välja

AirFit N30-masken levereras i ett praktiskt startpaket. I paketet ingår ramen, det justerbara huvudbandet och färgkodade mjukdelar i storlek S och M. Ladda ned den enkla storleksguiden för AirFit N30 och ta reda på vilken mjukdel som har bäst passform för dig. Om du behöver en liten bred mjukdel kan du beställa den online.

 

Referenser:

  1. Sound power level of 25 dBA – AirFit N30 user guide, ResMed Pty Ltd 2019. ID A4647676.
  2. ResMed external clinical study of 18 patients for 7 nights, conducted between 12/02/2019 – 25/05/2019, Data on file; ID A4547452.