AirFit P30i Näskuddemask | ResMed

AirFit™ P30i

Näskuddemask

Ultrakompakt mask med luftslang uppe på hjässan och näskuddar under din näsa låter dig sova bekvämt hur du vill och nära din partner. Den smidiga, minimalistiska AirFit P30i har en QuietAir-ventil, självjusterande SpringFit-ram och en smidig utformning för en större rörelsefrihet.

  • AirFit-P30i-quiet-tube-up-nasal-pillows-mask-left-view-resmed
  • AirFit-P30i-quiet-tube-up-nasal-pillows-mask-front-view-resmed
  • AirFit-P30i-quiet-tube-up-nasal-pillows-mask-fitting-resmed
AirFit-P30i-quiet-tube-up-nasal-pillows-mask-left-view-resmed
AirFit-P30i-quiet-tube-up-nasal-pillows-mask-left-view-resmed
AirFit-P30i-quiet-tube-up-nasal-pillows-mask-front-view-resmed
AirFit-P30i-quiet-tube-up-nasal-pillows-mask-fitting-resmed

Sov bekvämt nära

airfit-p30i resmed

AirFit P30i är utformad för närhet. Du kan krypa tätt intill, när du vill. QuietAir-utandningsventilen släpper försiktigt ut utandningsluften så att drag och ljud minimeras.¹ Utformningen med slangen ovanpå hjässan gör att inget är i vägen för närhet eller rörelsefrihet.

Frihet att sova hur du vill hela natten

airfit-p30i-nasal-pillows-cpap-mask-sleep-freely-resmed-mobile

Den genomtänkta utformningen med slangen ovanpå huvudet håller PAP-slangen ur vägen och den hänger smidigt med i alla dina rörelser. Den självjusterande SpringFit-ramen och näskuddar med dubbla väggar ger en stabil och pålitlig passform.¹, ² Tillsammans gör de dig fri att röra dig lätt och sova hur du vill, hela natten.

Köp online

Behöver du ny utrustning, tillbehör eller reservdelar? Det är snabbt och bekvämt att handla i ResMeds webbshop var som helst och när som helst.

Hur tillpassar jag min AirFit P30i mask?

 

Hur sätter jag ihop och tar isär min AirFit P30i mask?

 

Hur underhåller och rengör jag min AirFit P30i mask?

Relaterade produkter

Med sin slangkonstruktion ovanpå hässan, en självjusterande maskram och en mjukdel som placeras under näsan ger AirFit N30i frihet att sova som man vill.

Läs mer

AirFit N30 är en ultrakompakt näsmask med mjukdel som placeras under näsan och erbjuder en diskret och bekväm PAP upplevelse.

Läs mer

En minimalistisk mask designad för enkelhet och frihet

Läs mer

I användarguiden hittar du relevant information angående varningar och försiktighetsåtgärder som ska tas hänsyn till innan produkten tas i bruk och under tiden den används.

Referenser:

  1. Extern klinisk studie av ResMed under 14 dagar av 23 ResMed-patienter, genomförd mellan 2018-05-30 och 2018-06-22. Journaldata, ID A4387859.
  2. Extern klinisk studie av ResMed under sju dagar av 24 ResMed- och icke-ResMed-patienter, genomförd mellan 2018-02-21 och 2018-03-12. Journaldata, ID A4320645.