Masker till CPAP-apparater- och ventilatorer | ResMed

Masker för sömnapné- och ventilatorbehandling

ResMeds masker är bekväma, lätta och konstruerade för att täcka så lite av ansiktet som möjligt. Sök efter masker nedan utifrån andningssätt, behov och livsstil.

Våra masker och dess tillbehör

Helmasker täcker en större del av ansiktet för att hjälpa dem som tenderar att andas genom munnen. ResMeds helmasker har en minimalistisk design och har konstruerats för att kännas lätta och diskreta.

Näsmasker har samma minimalistiska design som näskuddemasker men ger något större täckning över näsan. De har även utformats för att ge ett fritt synfält.

Upplev den öppna och fria känslan med en näskuddemask. Denna bekväma och tätslutande sömnapnémask är lätt, diskret och utformad för att ge ett fritt synfält.

För att din behandling ska kännas behagligare och mer personlig har vi utvecklat en mängd masktillbehör som inkluderar anpassade huvudband, mjuka omslag och mjukdelar. Våra tillbehör har utformats för att hjälpa dig till bättre hälsa på ett bekvämt sätt.

Nyfiken på andra maskalternativ?

Hur sover du? Vad är viktigt för dig? Våra maskkategorier hjälper dig att hitta en PAP-mask som passar dina sömnbehov och sovvanor.

Minimalistiska PAP-masker
ResMed-minimalist-CPAP-masker-400x330
CPAP-masker för mer frihet
Flexibla PAP-masker

Innovativa lösningar från ResMed

Våra sömnapnéapparater är designade för att behandla sömnrelaterade andningsstörningar och ger oöverträffad komfort och bevisad effektivitet.

ResMeds sömnapnéapparater

ResMed erbjuder appar som låter dig följa din sömn, se din nattliga sömndata och skräddarsydd coachning – en viktig del av att hjälpa dig att hålla dig motiverad och följsam i din behandling i det långa loppet.

Patient-appar

Oavsett om du behöver mekanisk ventilation hemma, på sjukhus eller på resande fot, erbjuder våra ventilatorer en effektiv behandling för flera olika typer av andningsstörningar. Var du än är, när du än behöver det.

ResMeds ventilatorer

I användarguiden hittar du relevant information angående varningar och försiktighetsåtgärder som ska tas hänsyn till innan produkten tas i bruk och under tiden den används.