Tillbehör för CPAP- och ventilationsapparater | ResMed

Tillbehör till CPAP-apparater och apparater för andningsvård

ResMed har ett omfattande utbud av komponenter och tillbehör till sömnapnéapparater, till exempel befuktare, slangar, reseprodukter, SD-kort och externa strömkällor, så att du ska få en så fördelaktig och effektiv behandling som möjligt.

Strömförsörjningar

Våra tillbehör är avsedda att ge dig frihet, flexibilitet och trygghet. Oavsett om du vill resa smidigt, förse apparaten med ström från ett batteri eller behöver en reservdel har vi ett strömförsörjningsalternativ som fungerar.

Vagnar

Våra funktionella vagnar har en rad praktiska funktioner, till exempel låsbara hjul och förvaringskorgar. De är en praktisk lösning när du vill flytta ventilatorn på ett enkelt, smidigt och effektivt sätt på mottagningen eller i hemmet.

Så handlar du

Kontakta vår kundtjänst eller din lokala ResMed-representant för information om hur du får tag i våra produkter.

 

Hittar du inte produkten du söker?

Den kan ha utgått ur sortimentet. Gå till vår sida med användarguider och tekniska dokument för ytterligare information.

 

Se fler produkter

Våra sömnapnéapparater är utformade för att behandla sömnrelaterade andningsstörningar och ge enastående komfort.

Läs mer

Våra mångsidiga ventilatorer är utformade för att ge effektiv behandling för en lång rad andningsbesvär, oavsett om du behöver mekanisk ventilationsbehandling i hemmet, på sjukhus eller på resan.

Utforska

myAir hjälper dig att följa din sömnapnébehandling. Allt finns i din smarta telefon, surfplatta eller dator. myAir är ett kostnadsfritt, personligt webbprogram.

Se alla ResMeds behandlingsstöd

I användarguiden hittar du relevant information angående varningar och försiktighetsåtgärder som ska beaktas innan produkten tas i bruk och under tiden den används.

Vissa tillbehör är eventuellt inte tillgängliga i alla länder.

Referens:

*Inte kompatibelt med Air11-apparater. En fullständig lista över kompatibla apparater finns i kompatibilitetslistan på sidan med tekniska dokument.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]