AirSense 10 AutoSet

Sömnapnéapparat

Sömnapnéapparat med autojustering som är utformad för att vara intuitiv och användarvänlig. AirSense10 AutoSet har avancerade funktioner som bidrar till en bekväm, effektiv sömnbehandling. Du kan välja att ansluta dig för att få tillgång till säker fjärrmonitorering och hjälp från din vårdgivare.

Effektivare vård

airsense-10-autoset-Sömnapnéapparat med autojustering

Integrerad trådlös anslutning ger dig valmöjligheten att ansluta din behandlingsapparat till ResMeds molnbaserade system, AirView™. Din vårdgivare kan därefter smidigt och säkert granska dina behandlingsdata, justera dina apparatinställningar, kontrollera att apparaten fungerar ordentligt och göra en felsökning om eventuella problem – allt för att säkerställa att du får rätt behandling så snart som möjligt.

Intelligent detektion

airsense-10-autoset Sömnapnéapparat med autojustering mobile

AutoRamp™ med detektion av insomning tillför inledningsvis ett lågt tryck för ökad komfort, och efter att du har somnat ökas trycket gradvis till den ordinerade nivån.

Andra funktioner

  • En inbyggd sensor för omgivningsljus justerar skärmens ljusstyrka beroende på ljuset i rummet. Om du måste stiga upp under natten kommer skärmens bakgrundsbelysning inte att störa din sängkamrat.
  • Enkelt och intuitivt gränssnitt ger feedback om din behandling varje morgon, och det är enkelt att ändra komfortinställningarna.
  • Easy-Breathe™-motorn är tyst som en viskning och ger dig och din sängkamrat en ostörd nattsömn.
  • SmartStart™-funktionen startar din behandling så fort du andas in i masken.
  • Kontinuerlig befuktning under hela natten tack vare den integrerade befuktaren HumidAir™ med avancerad HumidAir-teknik (tillval).

Följ din sömnapnébehandling med myAir

myAir Ha koll på din sömnapnébehandling

Ta din strävan efter riktigt god sömn till nästa nivå med myAir™, en funktion exklusivt för de som använder AirSense™ 10- och AirCurve™ 10-apparater.1 Det här lättanvända webbaserade programmet synkas med din CPAP-apparat, så att du kan få veta hur behandlingen fungerade natten före och hjälper dig att hålla dig på rätt väg under sömnapnébehandlingen.
> Ja, jag vill ha myAir

Köp online

Behöver du ny utrustning, tillbehör eller reservdelar? Det är snabbt och bekvämt att handla i ResMeds webbshop var som helst och när som helst. Registrera dig för vårt nyhetsbrev så får du också information om våra senaste produkter och kampanjer.

 

Referenser:

1. Med integrerad trådlös anslutning.

* AirView är värd av IDS, ett tredjepartsföretag som har den franska ASIP Santé-certifieringen för att vara värd för medicinsk data, vilket säkerställer högsta säkerhetsstandarder.