AirMini™

Världens minsta PAP-apparat*

Liten, smart, APAP-apparat för effektiv1-4 behandling hemma eller på resan. AirMini har HumidX-befuktning utan vatten, ActiveAir-teknik och kraftfulla AutoSet- och AutoSet For Her-algoritmer. En intuitiv app förenklar konfigurering och ger löpande support.

Liten

Ta med dig din behandling överallt. AirMini är den minsta CPAP-apparat som någonsin tillverkats*.

Smart

Håll dig uppdaterad med din behandling. Med AirMini-appen kan du anpassa behandlingen helt efter dina behov, och det är enkelt att se hur behandlingen fungerar.

Beprövad1-4

Tryggt och säkert! AirMini bygger på samma beprövade algoritmer som ResMeds AirSense-serie med sömnbehandlingsapparater, inklusive AutoSet och AutoSet for Her.

Effektiv befuktning utan vatten

Varm och bekväm befuktning på ett enkelt sätt.
Vårt helt nya HumidX™-system ger liknande⁵ befuktningsnivåer som våra marknadsledande produkter för sovrumsbruk, och är dessutom litet, smidigt och vattenfritt.*

* Endast kompatibel med AirFit N20 och AirFit P10 för AirMini.

Masker som passar just dig

AirMini har utformats för att kunna användas specifikt med våra nyaste maskprodukter – AirFit 20-serien, AirTouch™ F20 och AirFit P10 för AirMini.
Välj mellan många olika maskalternativ som utformats för att ge tyst, bekväm och pålitlig behandlingsprestanda med din AirMini-apparat.

Håll dig uppdaterad

AirMini-appen är en app för smartphones där du kan hantera komfortinställningar och följa din behandling. Den gör det enkelt att snabbt komma igång med behandlingen, med videoklipp med instruktioner och möjlighet att följa din sömn dag för dag direkt från menyskärmen.

FAQ

AirMini har designats för att både vara enkel och kunna ge en mer mångfasetterad användarupplevelse, beroende på vad du föredrar. Därför utformade vi AirMini-apparaten med en enda knapp, för enkelhetens skull, och kompletterade med en app som ger dig fler möjligheter att anpassa behandlingen.

Även om anslutningen till smartphonen eller surfplattan bryts av någon anledning fortsätter AirMini-behandlingen utan avbrott. Behandlingsdata överförs till telefonen eller plattan nästa gång du ansluter den till apparaten.

Din telefon eller platta återansluts automatiskt till AirMini-apparaten efter att du har parkopplat dem, förutsatt att du har aktiverat Bluetooth® och att apparaten är inom räckhåll för telefonen eller plattan. Du kan också ansluta genom att trycka på Bluetooth®-ikonen i det övre högra hörnet på startskärmen i appen. Då visas en uppmaning om att ansluta din smartphone eller surfplatta till AirMini-apparaten. När din smartphone eller surfplatta är ansluten till AirMini-apparaten visas Bluetooth®-ikonen i appen, och LED-indikatorn för Bluetooth® på apparaten lyser blått.

Dina behandlingspoäng och sömnstatistik visas i AirMini-appen. Stöd för AirView är under utveckling, så att din läkare så småningom kan se nattprofildata online.

ActiveAir och HumidX är nya tekniker som endast har implementerats i AirMini. Maskerna i 20-serien och AirFit P10 för AirMini har utformats specifikt för att fungera med det nya AirMini-systemet. Inga andra masker är kompatibla med AirMini-apparaten.

Nej. HumidX-enheten kan inte rengöras, och den måste bytas ut 30 dagar efter att förpackningen öppnats.

ResMed rekommenderar inte att HumidX-enheten används under längre tid än 30 dagar. Om en HumidX-enhet används i mer än 30 dagar kan den bli smutsig och befuktningsprestanda och andningskomfort kan försämras, så att det blir mindre säkert och effektivt att använda AirMini. Se till att HumidX-enheten och de andra komponenterna i AirMini-systemet underhålls regelbundet i enlighet med bruksanvisningen.

Ja, AirMini-apparaten kan användas med ingående växelström i intervallet 100-240V och utgående likström på 24V. Du rekommenderas dock alltid att köpa en lämplig AirMini-strömförsörjningsenhet för det land där du befinner dig, för att säkra att AirMini-apparaten fungerar med rätt prestanda. Kontakta din vårdgivare för mer information.

Det optimala drifttemperaturområdet för AirMini är 5–35 °C. Detta drifttemperaturområde är detsamma som för AirSense 10-apparaten. Optimal prestanda för AirMini-apparaten kan inte garanteras om den används vid en temperatur över/under det rekommenderade temperaturområdet.

På skärmen Sleep (Sömn) visas det aktuella trycket i realtid. I översiktsvyn visas din sömnrapport och behandlingsförloppet. Sömndata och behandlingspoängen visas på skärmen Dashboard (Översiktsvy) när behandlingssessionen har slutförts.

Köp online

Behöver du ny utrustning, tillbehör eller reservdelar? Det är snabbt och bekvämt att handla i ResMeds webbshop var som helst och när som helst. Registrera dig till vårt nyhetsbrev så får du också information om våra senaste produkter och kampanjer.

 

Referenser:

* Från och med den 6 februari 2020.

** Endast kompatibel med AirFit N20 och AirFit P10 för AirMini.

    1. Netzel et al. APAP device technology and correlation with patient compliance. Somnologie – Schlafforschung und Schlafmedizin 2014; DOI: 10.1007/s11818-014-0662-0.
  1. Isetta et al. Comparative assessment of several automatic CPAP devices responses: a bench test study. ERJ Open Res 2015;1:00031-2015.
  2. Zhu et al. All APAPs are not equivalent for the treatment of sleep disordered breathing: a bench evaluation of eleven commercially available devices. J Clin Sleep Med 2015 11(7):725-34.
  3. Isetta et al. Novel Approach to Simulate Sleep Apnea Patients for Evaluation Positive Pressure Therapy Devices. PLoS ONE 11(3): e0151530.doi:10.1371/journal.pone.0151530.