AirCurve™10 VAuto

Bilevelapparat med autojustering

Bilevelapparat med autojustering som har utformats förs effektiv, bekväm behandling för patienter som behöver högt tryckstöd.1 The AirCurve 10 VAuto använder smarta algoritmer för att härma ditt naturliga andningsmönster och ge dig bekväm behandling hela natten.1

Easy-Breathe-teknik

 

Easy-Breathe tryckvågform härmar vågformen för normal andning och återskapar den för att patientens andning ska kännas behagligare.

 

 

Climate Control

Alla apparater är konstruerade för att automatiskt ge behandling vid behagligast möjliga temperatur och fuktighetsnivå när de används med ResMeds nya tillvalsprodukter: HumidAir™ befuktare med uppvärmningsfunktion och ClimateLineAir™ uppvärmd slang. Man slipper navigera i krångliga menyer. Och tack vare att HumidAir-befuktaren är så enkel att installera och använda blir behandlingen ännu enklare för dig och dina patienter.

Andra funktioner

  • Vsync kontinuerlig läckagehantering  möjliggör tillförlitlig tillförsel av behandlingstryck samtidigt som synkroni mellan patient och apparat upprätthålls.
  • Kompatibel med extra syrgas på upp till 15 l/min i S- och CPAP-funktion och 4 l/min i VAuto-funktion.
  • Med hjälp av AirView™, ResMeds molnbaserade system för hantering av patientdata, har du tillgång till nattens behandlingsdata, och kan göra en felsökning (med hjälp av Remote Assist) samt ändra apparatinställningar på distans.

Följ din behandling med myAir

Ta din strävan efter riktigt god sömn till nästa nivå med myAir™, en funktion exklusivt för de som använder AirSense™ 10- och AirCurve™ 10-apparater.* Det här lättanvända webbprogrammet synkas med din CPAP-maskin, så att du kan få veta hur behandlingen fungerade natten före och hjälper dig att hålla dig på rätt väg under sömnapnébehandlingen.

> Ja, jag vill ha myAir

Hur du köper

Kontakta vår kundtjänst eller din lokala representant för mer information om hur du skaffar ResMed-produkter.

 

Referens:
* Med inbyggd trådlös anslutning.

  1. Bruksanvisning för AirCurve 10 Vauto/S, ResMed Ltd 2014. ID A3353721. Driftstryckområde: 2 till 25 cm H2O (2 till 25 hPa).