AirMini-appen | ResMed

AirMini-appen

Förbättra behandlingen med AirMini-appen

En smidig app för att kontrollera, hantera och monitorera sömnapnébehandling på AirMini-apparaten. AirMini-appen ger patienter tillgång till komfortfunktioner, ger dem möjlighet att gå igenom sina sömnbehandlingsdata och få löpande råd och stöd vid installation och behandling. Kliniker kan också få detaljerade behandlingsdata.

  • airmini-app-behandlingsdata-uppföljning-patient-resmed
  • airmini-app-patient-connecting-device-resmed
  • airmini-app-video-set-up-thumnail
airmini-app-behandlingsdata-uppföljning-patient-resmed
airmini-app-behandlingsdata-uppföljning-patient-resmed
airmini-app-patient-connecting-device-resmed
airmini-app-video-set-up-thumnail

Allt finns i telefonen

it's-all-on-your-phone-airmini-app-resmed-mobile

Din behandling blir enklare och bekvämare än någonsin, tack vare att du kan ändra komfortinställningar och använda start-/stoppfunktionen direkt på telefonen eller surfplattan.

Följ din behandling och se dina framsteg med myAir™

see-success-with-therapy-tracking-airmini-app-resmed-mobile

AirMini-appen innehåller statistik för exempelvis användningstimmar och visar antalet händelser per timme. På så sätt kan du själv granska och utvärdera din behandling efter varje natts sömn.

Dessutom kan du skicka detaljerade behandlingsdata till din läkare – ett smidigt sätt att hålla kontakten med dina vårdgivare.

Enkelt att komma igång

airmini-cpap-setup-app-resmed-mobile

Vi hjälper dig att komma igång snabbt, med tydliga instruktioner om hur du förbereder utrustningen och ser till att masken får rätt passform. På så sätt kan du känna dig trygg med att allt blir rätt redan från början.

Specifikationer

iOS: 10.2 eller senare. Kompatibel med iPhone, iPad och iPod touch

Android: 4.4 eller senare

Engelska, tjeckiska, holländska, finska, franska, tyska, italienska, japanska, koreanska, norska bokmål, polska, portugisiska, spanska, svenska

Relaterade produkter

Ett enkelt och flexibelt patienthanteringssystem som ger utmärkta behandlingsinsikter.

Läs mer

Ett säkert, molnbaserat system för monitorering och stöd till patienter med sömnrelaterade andningsstörningar på distans

Läs mer

En motivationshöjande app för uppföljning och coachning som har utformats för att hjälpa patienter att följa behandlingen från start

Läs mer