Sjukhusmasker för engångsbruk | ResMed

Sjukhusmasker för engångsbruk

Säkerställ dina patienters komfort och förbättra deras compliance med högkvalitativa sjukhusmasker som är bekväma, snabbtillpassade och kostnadseffektiva.

AcuCare™ F1-0 oventilerad helmask för sjukhus
AcuCare F1-0 oventilerad helmask för sjukhus ingår i ResMeds sortiment av högkvalitativa patientgränssnitt för engångsbruk på sjukhus.

AcuCare™ F1-1 oventilerad helmask för sjukhus (med AAV)
AcuCare F1-1 oventilerad helmask med antiasfyxiventil (AAV) för sjukhus ingår i ResMeds sortiment av högkvalitativa patientgränssnitt för engångsbruk på sjukhus.

AcuCare™ F1-4 ventilerad helmask för sjukhus
AcuCare F1-4 ventilerad helmask för sjukhus ingår i ResMeds sortiment av högkvalitativa patientgränssnitt för engångsbruk på sjukhus.

Hittar du inte produkten du söker?

Den kan ha utgått ur sortimentet: kontakta din ResMed-representant för mer information. Du kan också gå till vår sida med användarguider och tekniska dokument för ytterligare material.

 

Utforska andra typer av masker för sömn- och andningsvårdsterapi

Oventilerade masker (NV) finns i form av helmasker och näsmasker, för många olika användare och behandlingsbehov. De utgör en säker och bekväm lösning för noninvasiv behandling på sjukhus eller i hemmet.

Utforska

För de patienter som önskar en mask som säkerställer läckagefri behandling och ger möjlighet att ha munnen öppen så är våra helmasker det bästa alternativet.

Utforska

För patienter som önskar en liten och behändig mask men ändå vill säkerställa läckagefri behandling så är våra näsmasker ett bra alternativ.

Utforska