AirTouch™ N20-näsmask med minnesskum | ResMed

AirTouch™ N20

En mjuk näsmask med minnesskum

AirTouch N20 är en näsmask med en mjukdel med minnesskum som har utformats för att ge patienter med sömnapné en bekväm behandling. AirTouch N20 är kompatibel med AirFit N20-masker1 och är ett bra och bekvämt alternativ för dina patienter vid daglig eller tillfällig användning.
Artikelnummer: N20-masksystem S, M, L (63909, 63911, 63912) | mjukdelar S, M, L (63950, 63951, 63952)

Masken innehåller magneter som kan störa vissa implantat eller medicintekniska produkter. Se bruksanvisningen för fullständig information, inklusive kontraindikationer och varningar för magneter.

  • AirTouch-N20 Näsmasker för ventilationsbehandling
  • AirTouch-N20 Näsmasker för sömnapnébehandling
  • Hur tillpassar jag min AirTouch N20 mask
AirTouch-N20 Näsmasker för ventilationsbehandling
AirTouch-N20 Näsmasker för ventilationsbehandling
AirTouch-N20 Näsmasker för sömnapnébehandling
Hur tillpassar jag min AirTouch N20 mask

Utformad för bästa möjliga komfort

sömnapnépatient som sover med AirTouch N20

 

AirTouch N20-mjukdelen med minnesskum anpassas
efter varje patients unika ansiktsdrag vilket ger en
perfekt passform som minskar risken för
röda märken3. Det finns även en helmask med AirTouch-mjukdelen. Se produktsidan för AirTouch F20.

 

Utbytbar mot AirFit™ N20

AirTouch-N20 Näsmasker kompatibel med AirFit N20

 

AirTouch N20-mjukdelen är kompatibel med AirFit N20-näsmaskramen1. Det innebär att patienten kan växla fritt mellan AirFit N20- och AirTouch N20-mjukdelarna.

 

Passar för många olika behandlingstryck

AirTouch-N20 minneskumdyna med bilnivåmaskin

 

AirTouch N20-mjukdelen med minnesskum har utformats för att ge god förslutning under många olika behandlingstryck1. Masken har validerats för behandlingstryck från4 till 30 cmH201 och kan användas med sömn- och bilevelventilatorer.

 

 

Garanti och Service

Letar du efter service- och garantiinformation om ResMed AirFit N20 näsmask?
Hitta svar på dina frågor i vårt resurscenter.

 

Hur justerar jag min AirTouch N20 mask

 

Hur sätter jag ihop och tar isär min N20 mask

 

Hur underhåller och rengör jag min AirTouch N20

Relaterade produkter

Passar 99,4% av alla ansiktstyper över hela världen1. AirFit N20:s blandning av intuitiv design och egenskaper för komfort är framtagen för att ge en exceptionell prestanda hos en näsmask.

Läs mer

Vår nya mjukdel av UltraSoft™ minnesskum är unik för ResMeds AirTouch F20 och anpassar sig efter din patients ansiktsprofil.

Läs mer

AirFit N30 är en ultrakompakt näsmask med mjukdel som placeras under näsan och erbjuder en diskret och bekväm PAP upplevelse.

Läs mer

I användarguiden hittar du relevant information angående varningar och försiktighetsåtgärder som ska tas hänsyn till innan produkten tas i bruk och under tiden den används.

Kontraindikation
Masker med magnetiska komponenter kontraindiceras för patienter om de, eller någon annan som befinner sig i deras omedelbara närhet då de använder masken, har något av följande:

  • Aktiva medicinska implantat som reagerar på magneter (t.ex. pacemakers, implanterbara defibrillatorer, neurostimulatorer, shuntar för cerebrospinalvätska, insulin-/infusionspumpar).
  • Metalliska implantat/föremål som innehåller ferromagnetiskt material (t.ex. klämmor för åtgärdande av aneurysm/flödesstoppande anordningar, coils för embolisering, stentar, klaffar, elektroder, implantat med inbyggd magnet för återställande av hörsel och balans, ögonimplantat, metallsplitter i ögat).

Varning
Håll maskens magneter på ett säkert avstånd om minst 150 mm från implantat eller medicintekniska produkter som kan påverkas negativt av magnetiska störningar. Denna varning gäller både dig och alla som har nära fysisk kontakt med din mask. Magneterna sitter i ramen och de nedre huvudbandsclipsen, och magnetfältets styrka är upp till 400 mT. När du har på dig masken fäster de vid varandra så att masken sitter säkert, men de kan råka lossna när du sover. Implantat/medicintekniska produkter, inklusive de som listas under kontraindikationer, kan påverkas negativt om dess funktion förändras på grund av externa magnetfält, eller om de innehåller ferromagnetiskt material som drar till sig/stöter ifrån sig magnetfält (vissa metalliska implantat, t.ex. kontaktlinser som innehåller metall, tandimplantat, kranialplattor av metall, skruvar, borrhålsskydd i skallbenet och bensubstitut). Rådgör med din läkare och tillverkaren av ditt implantat/den medicintekniska produkten för att få information om potentiell negativ påverkan från magnetfält.

Referenser:

  1. AirTouch N20 user guide, ResMed Pty Ltd 2019. ID A4670547.
  2. ResMed external clinical study of 26 patients for 7 nights, conducted between 15/03/2018 and 05/04/2018. Data on file; ID A4575326.

Innehåll senast uppdaterat: 10/23