AirFit™ N30i

Näsmask med underliggande mjukdel

Ultrakompakt näsmask med luftslangen upptill som gör det lättare att sova i alla ställningar. AirFit N30i har en självjusterande ram som sitter bra1 på de flesta ansikten. Placeringen under näsan gör att användaren slipper obehag och röda märken på näsryggen.
Artikelnummer: 63815, 63816

Framtagen för patienter som vill ha rörelsefrihet

 

ResMed AirFit N30i har en design där luftslangen placerats på huvudet vilket gör det enklare för patienten att sova i vilken position de vill, utan att påverka komfort eller tätning

Den tättslutande ramen, det noggrant designade skiljeväggsmembranet och slangdesignen anpassar sig efter alla vridningar och vändninga tack vare knäröret med 360° rotation och sidoknappar för snabb bortkoppling om patienten behöver gå upp på natten.

 

 

Enklare utprovning

 

AirFit N30i näsmask med underliggande mjukdel erbjuder enkel tillpassning för att korta utprovningstid och lagerhantering.

Tillpassningen är snabb och tillförlitlig. Två ramstorlekar och två mjukdelsstorlekar ger en god passform för de allra flesta patienter¹. Två extra mjukdelsstorlekar säkerställer att det finns ett alternativ för alla.

 

 

En enkel lösning för att kunna hjälpa fler

 

Förrutom att N30i är enkel att tillpassa ger den dig möjlighet att kunna hjälpa patienter som rör sig mycket i sömnen och som tididgare haft svårt att hitta en mask som passar just dem.

Patienter som rör sig mycket i sömnen, sover på mage, de motvilliga, de med känslig hud på näsan: N30i kan vara ett bra alternativ för de patienter som har svårt att fortsätta sin behandling med en traditionell mask.

 

 

Garanti och service

Letar du efter service- och garantiinformation om ResMed AirFit N30i näsmask?
Hitta svar på dina frågor i vårt resurscenter.

Referens:

  1. Extern klinisk studie av ResMed under sju dagar av 24 ResMed- och icke-ResMed-patienter, genomförd mellan 2018-02-21 och 2018-03-12. Journaldata, ID A4320645.