Näskuddemasker | ResMed

Näskuddemasker för sömnapnébehandling och andningsvård

ResMed näskuddemasker kan vara ett lättare, mer diskret alternativ för patienter känner sig obekväma sig under sömnapnébehandling eller andningsvård. Lätt och med ett mindre avtryck i ansiktet erbjuder dessa masker patienter ett brett synfält. Små näskuddar hjälper till att hålla masken på plats och syftar till att ge en mild men tillförlitlig tätning. För att hjälpa dig att välja rätt näskuddemask för dina patienter, våra kategorier, Trygghet, Frihet och Minimalist speglar patientens behov och vanor och är utformade för att logiskt leda dig till en lämplig mask.

AirFit™ P10
För de patienter som söker enkelheten i en mask

AirFit™ P10 för AirMini

Utformad för att användas med AirMini-apparater

AirFit™ P30i
AirFit P30i är en ultrakompakt näskuddemask med luftslang upptill och QuietAir-utandningsventil.

Hittar du inte produkten du söker?

Den kan ha utgått ur sortimentet: kontakta din ResMed-representant för mer information. Du kan också gå till vår sida med användarguider och tekniska dokument för ytterligare material.

 

Vilken näskuddemask passar min patient?

I våra PAP-maskkategorier Minimalist och Frihet kan du hitta den näskuddemask som bäst motsvarar din patients preferenser och sömnvanor.

Se andra masker för sömn- och ventilatorbehandling

För de patienter som vill ha den diskreta utformningen hos en näskuddemask men föredrar lite mer täckning över näsan, är näsmasker ett bra alternativ.

Utforska

Helsömnapnémasker ger mycket bra förslutning och passform med beprövad prestanda. ResMeds helmasker blir allt mindre, lättare och bekvämare med bevarad täckning och stabilitet.

Utforska

Non-vented (NV) masker finns som helmask och näsmask, för att tillgodose olika patienter och olika behandlingsbehov. De ger en säker och bekväm behandling för noninvasiv ventilation på sjukhus eller i hemmet.

Utforska