Helmasker | ResMed

Helmasker för sömnapnébehandling och andningsvård

ResMeds helmasker är utformade för att ge bekväm, pålitlig sömnapné- eller ventilationsbehandling till patienter som andas både igenom näsa och mun när de sover. Sortimentet innehåller traditionella masker och ultrakompakta masker med mjukdelen under näsan som hjälper till att övervinna vanliga hinder för behandling, som klaustrofobi och röda märken över näsryggen. Våra PAP-masker uppdelade i tre kategorier – Trygghet, Frihet och Minimalist för att hjälpa dig att välja en mask  som motsvarar din patients behov och sömnvanor.

AirFit F20
Designad för att enkelt passa alla ansikten.

AirFit F30
Liten, tyst och minimialistisk design.

AirFit F30i
AirFit F30i är en helmask med luftslangen placerad uppe på hjässan och som har den ultrakompakta mjukdelen under näsan.

AirTouch F20
Vår nya mjukdel av UltraSoft™ minnesskum är unik för ResMeds AirTouch F20 och anpassar sig efter din patients ansiktsprofil.

Hittar du inte produkten du söker?

Den kan ha utgått ur sortimentet: kontakta din ResMed-representant för mer information. Du kan också gå till vår sida med användarguider och tekniska dokument för ytterligare material.

 

Vilken helmask passar min patient?

Trygghet, Minimalist och Frihet. Våra PAP-maskkategorier använder preferenser som markörer för maskval. Kategorierna är utformade för att logiskt motsvara din patients behov och sömnvanor, vilket hjälper dig att lättare hitta rätt mask.

Se fler masker för sömnapné- och ventilatorbehandling

För patienter som vill ha den strömlinjeformade utformningen hos en näskuddemask men föredrar lite mer täckning över näsan, är näsmasker ett populärt alternativ.

Se mer

Icke-ventilerade masker (NV) finns i form av helmasker och näsmasker, för många olika användare och behandlingsbehov. De utgör en säker och bekväm lösning för noninvasiv behandling på sjukhus eller i hemmet.

Se mer

Säkerställ dina patienters komfort och förbättra deras följsamhet med högkvalitativa sjukhusmasker som är bekväma, snabbtillpassade och kostnadseffektiva.

Se mer