Nox T3

Nox T3 är ett litet men avancerat bärbart polygrafisystem för vuxna och barn

Nox T3® från NOX Medical är en bärbar andningsregistreringsapparat som kan användas i hemmet, som ett verktyg för diagnostisering av sömnrelaterade andningsstörningar. Den här kompakta, lätta polygrafiapparaten registrerar alla respiratoriska standardparametrar och den har två bipolära ExG-kanaler.

Artikelnummer: 7072141

Viktiga funktioner

    • Genom användning av Bluetooth®-teknik för att skapa ett trådlöst kroppsområdesnätverk sparar Nox T3 tid åt dig vid inkoppling, ökar din patients komfort, minskar rengöringskostnaderna och minskar betydligt risken för misslyckade hemstudier.
    • Högkvalitativt ljud spelas in via en inbyggd mikrofon. Om du spelar upp ljudet tillsammans med de andra registrerade signalerna kan du få nya insikter i din patients sovvanor, vilket hjälper dig att ställa en bättre diagnos.
    • Omfattande signalfunktioner ger detaljerade data för förbättrad diagnostik. Nox T3 övervakar andningsansträngningen i buk och bröstkorg och beräknat flöde (RIP-flöde), näsgrimmeflöde och masktryck, kroppens läge och aktivitet, SpO2, puls och volym samt EtCO2-signal (tillval). Den har dessutom två flexibla tvåpoliga kanaler för termistor, EKG, EMG, EEG eller pneumotachograf.
    • Den lätta och kompakta Nox T3 är idealisk för pediatriska patienter. Den har en intrångsskyddad låst batterilucka för att skydda dina yngre patienter.

Garanti och tjänster

Letar du efter service- och garantiinformation på Nox T3-ansluten polygrafienhet?

Hitta svar på dina frågor i vårt resurscenter.