Sömnapnéapparater

Om du lider av sömnrelaterade andningsstörningar kan våra sömnbehandlingsapparater vara lösningen. De diskreta och effektiva apparaterna erbjuder avancerad prestanda och optimal komfort.

AirMini™ CPAP-apparat

AirMini-lösningen är kompakt och enkel att ta med sig överallt. Den väger bara 300 gram och är 14 cm lång, men ger dig ändå den högkvalitativa behandling som du kan förvänta dig av ResMed – en smidig lösning för en aktiv livsstil.

airmini-cpap-machine
airmini-cpap-machine-travel
airmini-cpap-machine-bedside

CPAP och Autoset

Våra sömnbehandlingsapparater ger diskret och effektiv behandling för patienter med sömnrelaterade andningsstörningar. De diskreta och effektiva apparaterna erbjuder avancerad prestanda och optimal patientkomfort.

Sömn bilevel

AirCurve 10 VAuto

ResMed AirCurve 10 VAuto är en självjusterande bilevelapparat som tack vare både AutoSet™-algoritmen och Easy-Breathe vågform ger extra andningskomfort till de sömnapnépatienter som behöver det.

ASV

Våra känsliga adaptiva servo-ventilatorer ger dig komfort i form av naturliga andningsmönster och trygghet tack vare avancerade tekniska lösningar. Dessa ventilatorer är lämpliga för många olika centrala andningsstörningar.

Hitta användarsupport för andra sömnapnémaskiner

Letar du efter användarguider eller supportinstruktioner för en sömnapnémaskin som inte listas ovan? Välj maskinen från listan nedan.

S9 AutoSet CS PaceWave
S9 AutoSet CS-A PaceWave
EasyCare Tx titration software
Tx link
S9 VPAP Tx