Pixi pediatrisk mask | ResMed

Pixi™

Pediatrisk mask

Mask för barn mellan två och sju år. Masken Pixi Paediatric är särskilt utformad för att sitta bra och kännas bekväm. Många olika funktioner för komfort och säkerhet ger trygghet och underlättar för att skapa en positiv behandlingsupplevelse för ditt barn.

 • Pixi-paediatric-nasal-mask-for-children-left-view-resmed
 • Pixi-paediatric-nasal-mask-for-children-front-view-resmed
 • Pixi-paediatric-nasal-mask-worn-by-children-resmed
Pixi-paediatric-nasal-mask-for-children-left-view-resmed
Pixi-paediatric-nasal-mask-for-children-left-view-resmed
Pixi-paediatric-nasal-mask-for-children-front-view-resmed
Pixi-paediatric-nasal-mask-worn-by-children-resmed

Pixi erbjuder

  • En mask särskilt utvecklad för barn. Diskret design med tre justeringspunkter för enklare tillpassning och för att ge så mycket frihetskänsla som möjligt.
  • Mjuk och bekväm. Enkelväggsmjukdel i silikon minimerar trycket på barnets mjuka ansikte utan att äventyra förslutningen.
  • Snabbkoppling. Gör det enkelt att ta av masken och behålla de önskade inställningarna för huvudbandet.
  • Flexibel lättviktsslang, Spring-Flex™. Sträcker och böjer sig enkelt så att masken flyttar sig när barnet rör sig i sömnen.

Så här handlar du

Behöver du ny utrustning, tillbehör eller reservdelar? Besök vår webbshopp. Den är alltid öppen.

 

Relaterade produkter

AirFit N20’s blandning av intuitiv design och egenskaper för komfort är framtagen för att ge en exceptionell prestanda hos en näsmask.

Läs mer

AirFit N30 är en ultrakompakt näsmask med mjukdel som placeras under näsan och erbjuder en diskret och bekväm CPAP upplevelse.

Läs mer

Med sin slangkonstruktion ovanpå huvudet, en självjusterande maskram och en mjukdel som placeras under näsan ger AirFit N30i frihet att sova som man vill.

Läs mer

I användarguiden hittar du relevant information angående varningar och försiktighetsåtgärder som ska tas hänsyn till innan produkten tas i bruk och under tiden den används.