AirFit F30i-helmask för sömnapnébehandling | ResMed

AirFit™ F30i

Helmask för sömnapnébehandling

AirFit F30i är en helmask med luftslangen uppe på hjässan och mjukdelen behagligt placerad under näsan. AirFit F30i ingår i AirFit 30-serien med masker med underliggande mjukdel.

  • resmed-cpap-masker
  • AirFit F30i Helmasker
  • Hur tillpassar jag min ResMed AirFit F30i mask
resmed-cpap-masker
resmed-cpap-masker
AirFit F30i Helmasker
Hur tillpassar jag min ResMed AirFit F30i mask

Sov hur du vill

somnapnepatient-som-sover-pa-magen-med-AirFit-F30i-mask-mobile

Med helmasken AirFit F30i kan du enkelt sova i vilken position du vill.1 Om du sover på mage kommer du att uppskatta den rena designen utan luftslang framtill.

 

 

Lättanvända funktioner

AirFit F30i-masken har magnetclips2 och knärör med quick-release-fäste för att förenkla för dig. Masken är snabb1, bekväm och enkel att ta på och av. Magnetclipsen gör att huvudbandet snabbt kan fästas vid ramen.

 

 

Ingenting över näsan

patient-som-sover-med-AirFit-F30i-CPAP-mask-med-luftslang-upptill-mobile

 

F30i har en ultrakompakt mjukdel som sitter bekvämt under näsan, inte ovanpå den.1 Mindre kontakt mot ansiktet både känns och ser bättre ut, eftersom du slipper röda märken och tryck på näsryggen.

 

 

Handla online

Behöver du ny utrustning, tillbehör eller reservdelar? Besök vår webbshopp. Den är alltid öppen.

 

Hur tillpassar jag min AirFit F30i mask?

 

Hur sätter jag ihop och tar isär min AirFit F30i mask?

Hur underhåller och rengör jag min AirFit F30i mask?

Andra masker som är relaterade till AirFit F30i

Liten, tyst och minimialistisk design. AirFit F30 har funktionaliteten hos en helmask men i ett ultrakompakt format.

Läs mer

Designade för att enkelt passa alla ansikten. AirFit F20 introducerar en innovativ mjukdel som kombinerar användarvänliga egenskaper för att ge en enastående upplevelse för de som använder helmask.

Läs mer

Med sin slangkonstruktion ovanpå huvudet, en självjusterande maskram och en mjukdel som placeras under näsan ger AirFit N30i frihet att sova som man vill.

Läs mer

I användarguiden hittar du relevant information angående varningar och försiktighetsåtgärder som ska tas hänsyn till innan produkten tas i bruk och under tiden den används.

Referenser

  1. ResMeds externa kliniska studie av 51 patienter som redan använder en APAP-helmask, genomförd mellan 24 oktober 2018 och 20 november 2018, 2018 journaldata; ID A4484728.
  2. Användning av masker med magnetiska komponenter är kontraindicerat för patienter som sedan tidigare har följande: hemostatiska metallclips som implanterats i huvudet för att åtgärda ett aneurysm, och/eller metallskärvor i ena ögat eller båda ögonen.